Conny Janssen Danst

Locatie: Buitenplaats

Conny Janssen Danst

Preview: Duet uit BROOS

Conny Janssen Danst is sinds 1992 één van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen van Nederland. Het Rotterdamse gezelschap staat bekend om de bijzondere locaties waar artistiek leider Conny Janssen haar dans presenteert: van schouwburg tot fabriekshal, van kerk tot parkeergarage. En nu kan ook Buitenplaats Vlaardingen aan dat rijtje toegevoegd worden.

Tijdens de Polderparade ziet u een danspreview van BROOS, Conny Janssen’s nieuwste theatervoorstelling die in januari 2019 in première gaat. Twee dansers – Martijn Kappers en Mariko Shimoda – tonen work in progress: een duet uit de sprankelende, fysieke voorstelling over ouderdom, jeugd en de breekbaarheid van het leven.

Over BROOS

BROOS is van januari t/m mei 2019 in de theaters te zien. De voorstelling verhaalt over de kwetsbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. In een mozaïek van vertellingen ervaren we de hartenklop van diverse momenten in tijd. Naast een groot, avontuurlijk ensemble van vijftien dansers – jonge talenten en bekende gezichten – werkt Conny Janssen voor de muziek in BROOS samen met Maartje Teussink, die speciaal voor de voorstelling nieuw werk componeert en live uitvoert.

O.a. te zien op vrijdag 12 april 2019 in Theater aan de Schie in Schiedam

Meer info & speeldata BROOS: https://www.connyjanssendanst.nl/voorstelling/broos/